Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επίσκεψη στελεχών του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δ. Βέροιας επισκέφτηκαν, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, οι κ. Σαμούκας Αθανάσιος-Υπαστυνόμος Β’, Χριστοδούλου Κωνσταντίνος-Υπαστυνόμος Β’, Καϊσίδης Παύλος-Ανθυπαστυνόμος και κα. Μουτίσια Ελισάβετ-Αρχιφύλακας, οι οποίοι στελεχώνουν το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Βέροιας. 

Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας του Συμβουλευτικού Κέντρου με την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διαχείριση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, την ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την καταγγελία περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και την ενθάρρυνση των θυμάτων για υποβολή καταγγελίας.

 Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου ενημέρωσε τα στελέχη της Αστυνομίας για την 11ετή λειτουργία του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες ψυχολογικής, κοινωνικής, εργασιακής και νομικής στήριξης στις γυναίκες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παραπομπή των περιστατικών για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των γυναικών και τον σχεδιασμό κοινών δράσεων που θα συμβάλλουν στην πρόληψη της έμφυλης βίας.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται  στο Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]