Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

“Στα κόκκινα” οι λογιστές με ΑΑΔΕ και φορολογικές δηλώσεις

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ λογιστών και Υπουργείου Οικονομικών με μήλο της Έριδος τις φορολογικές δηλώσεις. Την στιγμή, που η ΑΑΔΕ υποστηρίζει ότι ο ρυθμός υποβολής των δηλώσεων είναι ικανοποιητικός,  οι φοροτεχνικοί επιμένουν ότι τα λάθη, οι  καθυστερήσεις που καταγράφηκαν στη διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και ειδικά στις προσυμπληρωμένες δηλώσεις, καθιστούν αδύνατο να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα η όλη διαδικασία έως τις 26 Ιουλίου.

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών τονίζοντας τον κίνδυνο «επιβολής επικείμενων δυσβάσταχτων προστίμων προς τις ήδη καταπονημένες επιχειρήσεις» από τη μη τήρηση των προθεσμιών για την υποβολή των δηλώσεων καλεί την όλους τους εμπλεκόμενους, σε πανελλαδικό επίπεδο, την Πέμπτη 18/07/2024 και ώρα 18:00 σε διαδικτυακή εκδήλωση ώστε να υπάρξει συντονισμός για «κοινή δράση».
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των λογιστών για περίπου 6 στις 10 προσυμπληρωμένες δηλώσεις απαιτείται υποβολή τροποποιητικών ενώ το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας επισημαίνει ότι με το νέο σύστημα της αυτόματης υποβολής των προσυμπληρωμένων δηλώσεων μισθωτών-συνταξιούχων, θα οδηγηθούν οι περισσότεροι φορολογούμενοι της κατηγορίας αυτής να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις, λόγω λανθασμένων στοιχείων ή μη ανάρτησης από δημόσιους οργανισμούς, των βεβαιώσεων αναδρομικών ή οικονομικών ενισχύσεων.
Επίσης, τη μετάθεση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2024, ζητά, με επιστολή του προς το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.
Από την πλευρά του το υπουργείο Οικονομικών κάνει λόγο για υψηλούς ρυθμούς υποβολής των φορολογικών δηλώσεων σε σχέση με πέρυσι εκτιμώντας ότι η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί έως τις 26 Ιουλίου 2024 που λήγει η προθεσμία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]