Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Και ψηφιακά πλέον η εγγραφή στον σύλλογο Πολυτέκνων με 3 παιδιά, ο πρώτος στην Ελλάδα!

Σε μια εποχή που η τεχνολογία επιτρέπει τη σύνδεση και την ευκολία σε πολλούς τομείς της ζωής μας, ο Σύλλογος Πολυτέκνων με τρία παιδιά του Νομού Ημαθίας κινείται προς την ψηφιοποίηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών του, δημιουργώντας έτσι μια πιο προσβάσιμη και ευκολότερη, ψηφιοποιημένη πλέον διαδικασία εγγραφής και επικοινωνίας με τα μέλη του. Απώτερος στόχος όλες οι Τρίτεκνες οικογένειες του Ν. Ημαθίας να έχουν άμεση πρόσβαση στα οφέλη που προκύπτουν έπειτα και της εγγραφής στο σύλλογο.

Ο Σύλλογος αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες χρόνου και προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν οι τριτέκνες οικογένειες και, πιο σημαντικά, προσπαθεί να τις αντιμετωπίσει. Μέσω της ψηφιοποίησης, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στον Σύλλογο από όπου κι αν βρίσκονται στην Ημαθία, με μια απλή διαδικτυακή διαδικασία.

Ως έχουμε ήδη δεσμευτεί με προηγούμενη ανακοίνωση, για συγκεκριμένες ενέργειες σε οργανωμένο χρονοδιάγραμμα για την ανασύσταση και ψηφιοποίηση του συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε πως:

Πλέον μπορείτε να εκδηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας για εγγραφή στο σύλλογο και ψηφιακά χωρίς κόπο από όλη την Ημαθία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (3teknoi-imathias.gr). Άμεσα θα ενημερωθείτε για τα απαραίτητα έντυπα και την διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής.

Υπενθυμίζουμε πως λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο πλέον καθημερινά στο 2331200333 και να συνομιλήσετε με την γραμματεία 15:00 – 17:00 (Δευ – Παρ). Μπορείτε επίσης να αφήσετε το φωνητικό σας μήνυμα όλο το 24ωρο το οποίο και θα παραλάβουμε την επόμενη ημέρα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε τη νέα ιστοσελίδα (https://3teknoi-imathias.gr/) του συλλόγου μας καθημερινά, προκειμένου να ενημερώνεστε για τα δικαιώματα και τις παροχές προς τις οικογένειές μας.

Επιπλέον μπορείτε να απευθύνεστε γραπτώς και στο Εmail: info@3teknoi-imathias.gr

Λειτουργία νέων γραφείων: Από Δευτέρα 13/11/2023 και κάθε Δευτέρα 18:00 μμ – 20:00 μμ θα μπορείτε να επισκέπτεστε και δια ζώσης τα νέα μας γραφεία στη Βέροια. Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου & Φιλίππου Γραφείο 08 της Α’ στάθμης του κτιρίου της Δημοτικής αγοράς.

Για όποια αλλαγή ημερών και ωρών που αφορά την δια ζώσης εξυπηρέτηση σας, παρακαλώ όπως ενημερωθείτε από το site ή στο τηλέφωνο του συλλόγου.

Βρείτε μας και στο Facebook, με το όνομα «Σύλλογος Πολυτέκνων με τρία παιδιά Ν. Ημαθίας.»

Το ΔΣ

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]