Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μιχάλης Τζαφερόπουλος: Ένα «πολυεργαλείο» στην φαρέτρα του Κώστα Βοργιαζίδη!

Τον πρόεδρο των Αστυνομικών Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας, τον διεθνή διαιτητή χάντμπολ, μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.Α. και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βέροιας με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη, Μιχάλη Τζαφερόπουλο, φιλοξένησαν οι Ζήσης Μιχ. Πατσίκας και Νίκος Βουδούρης στην ραδιοφωνική εκπομπή «Λαϊκά&Αιρετικά» του ΑΚΟΥ 99,6.

Έναν υποψήφιο με πολλές ιδιότητες, γνώσεις και εμπειρίες που θήτευσε ως δημοτικός σύμβουλος για περίπου 1 χρόνο μετά την παραίτηση Κορωνά και που όπως τον χαρακτήρισε ο κ. Πατσίκας είναι ένα «πολυεργαλείο», αφού είναι αστυνομικός, συνδικαλιστής, άνθρωπος του αθλητισμού και μάλιστα κορυφαία σφυρίχτρα χάντμπολ της χώρας και να μην ξεχνάμε και την γνώση των θεμάτων της επιχειρηματικότητας, αφού ο πατέρας και τα αδέρφια του έχουν το γνωστό εξοχικό κέντρο «Φλαμουριές».

Μιλώντας για την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος ο κ. Τζαφερόπουλος είπε:

«Εκπροσωπώ με αίσθημα ευθύνης ως διεθνής διαιτητής χαντμπολ την χώρα, αλλά και τη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ, σε διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Η υποψηφιότητά μου είναι η επιθυμία μου αυτές τις γνώσεις, εμπειρίες και εικόνες που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια να τις χρησιμοποιήσω για να βάλω ένα λιθαράκι για την βελτίωση και εξέλιξη του δήμου μας. Ως αστυνομικός και πρόεδρος των Αστυνομικών Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας που με εμπιστεύθηκαν για 2η θητεία οι συνάδελφοί μου, γνωρίζω ότι στο κομβικό σημείο που βρίσκεται η Βέροια προσελκύει λαθροδιακινητές και εμπόρους ναρκωτικών που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Φυσικά έχω εικόνα των προβλημάτων που έχουν οι επιχειρήσεις της πόλης και της ανάγκης να εισρεύσει ξένο χρήμα, κάτι για το οποίο γίνονται προσπάθειες και μέσα από πανελλήνιες διοργανώσεις όλων των αθλημάτων που φέραμε με το Κ.Α.Π.Α., στο οποίο συμμετέχω ως μέλος του Δ.Σ. Με όλες αυτές τις ιδιότητες θέλω εφόσον με εμπιστευθεί με την ψήφο του ο κόσμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνει ο δήμος μας καλύτερος.»

Δείτε το video της συνέντευξης

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 μια συμβολική δενδροφύτευση στο Δημοτικό Πάρκο..

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]