Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Άρχισαν τα… όργανα!!!

Άρχισαν τα… όργανα στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, καθώς τρεις «πρωτοκλασάτοι» παίκτες της ομάδας έστειλαν εξώδικο, διεκδικώντας δυο μισθούς και 3 δόσεις συμβολαίων!

Οι τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, περισσότερο για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους, ωστόσο όλο αυτό είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στην «Βασίλισσα» και της οικονομικής δυσπραγίας που υπάρχει (όπως και στις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας), ιδιαίτερα μετά την μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την πολιτεία.

Η διοίκηση φαίνεται να σηκώνει τα χέρια ψηλά, οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ δείχνουν να μην ενδιαφέρονται για την ομάδα και για το αν αυτή υποβιβαστεί, η αδειοδότηση για τη νέα χρονιά δεν πάρθηκε και πλέον ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται στις τάξεις των «κυανέρυθρων», για το τι μέλλει γενέσθαι!

Υπάρχει φυσικά το «μαξιλάρι» των 100.000 ευρώ της εγγυητικής των ιδιοκτητών, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα είναι αρκετό για τις οφειλές που υπάρχουν ήδη, αλλά και για αυτές που θα προκύψουν στην πορεία.

Είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει η διοίκηση στο εξώδικο των τριών ποδοσφαιριστών, το σίγουρο είναι όμως ότι θα πρέπει να γίνουν προσεκτικές και ψύχραιμες κινήσεις, αφού η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και δεν υπάρχουν περιθώρια για «διενέξεις»!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]