Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Είτε φθινόπωρο ’22, είτε άνοιξη ’23… είμαστε σε προεκλογική περίοδο!!!

Ο πρωθυπουργός όπου βρεθεί και όπου σταθεί επαναλαμβάνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει βέβαιος ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο. Και όταν λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τέλος θητείας, εννοεί μάλλον άνοιξη του 2023, δηλαδή σε λίγους μήνες.

Τελικά μήπως παίζουν με τις λέξεις;;;

Σε κάθε περίπτωση διανύουμε πλέον προεκλογική περίοδο με ορίζοντα εκλογών σε κάθε περίπτωση μηνών, είτε λίγο περισσότερων, είτε λιγότερων. Εξάλλου οι περιοδείες ακόμη και σε απομακρυσμένα νησιά δείχνουν ότι η ταχύτητα ανεβαίνει… ‘Οσο για τα δεδομένα, λίγο η ακρίβεια, λίγο τα καύσιμα και η ενέργεια, λίγο τα ελληνοτουρκικά, σπρώχνουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα προς εκλογές.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, όπως λέει και ο σοφός λαός, εξάλλου οι εκλογές ως γνωστόν δεν προαναγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται!

Ζήσης Μιχ. Πατσίκας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δημογλίδου: Από το 2017 η δράση του κυκλώματος ρευματοκλοπών – «Πείραζε» ψηφιακούς μετρητές

Ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα ρευματοκλοπών, με τουλάχιστον 105 κατηγορούμενους και δεκάδες παραβιάσεις μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία, ενώ

Διαβάστε περισσότερα »

Στρατιωτικές Σχολές: Στο σύστημα «Εύδοξος» εντάσσονται οι σπουδαστές για δωρεάν βιβλία

Οι σπουδαστές των  Ανωτάτων Στρατιωτικών  Εκπαιδευτικών  Ιδρυμάτων  (ΑΣΕΙ)και των Ανωτέρων Σχολών Μονίμων Υπαξιωματικών (ΑΥ) αποκτούν για πρώτη φορά πρόσβαση στο σύστημα δωρεάν

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]