Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το “αντίο” του Γιώργου Τραπεζανλίδη στον Δημήτρη Γκίμα

Το δικό του “αντίο” στον Δημήτρη Γκίμα είπε ο επί σειρά πρόεδρος της μπασκετικής ομάδας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, Γιώργος Τραπεζανλίδης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

“Συγκλονισμένος από το θάνατο του αδερφού μου! Όχι του φίλου μου, αλλά του αδερφού μου. Γιατί έτσι σε νιώθω, Τζίμη μου, και μού είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι έφυγες, αλλά ακόμα δυσκολότερο να περιγράψω τον απεριόριστο σεβασμό μου στο πρόσωπο σου και στη φιλία μας.

Τα μηνύματα συμπαράστασης πολλά και έρχονται από ανθρώπους του μπάσκετ, του αθλήματος που υπηρέτησες πάντα πιστά. Και να είσαι βέβαιος πως το ήθος σου, οι διδαχές σου και το όραμα σου θα συνεχίσουν να καθοδηγούν εμάς που μένουμε πίσω.

Εμένα προσωπικά, που σε γνώρισα πρώτα ως φίλο και έπειτα ως συνοδοιπόρο στη μεγάλη πορεία που έκανε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από το 2007 έως και τη θριαμβευτική άνοδο του στην Α2 το 2013. Αγώνα μεγάλο έκανες για να φτάσεις την ομάδα αλλά και την όμορφη Βέροια μας στα μπασκετικά σαλόνια της Ελλάδας.

Αυτός ο αγώνας σου ήταν που με παρακίνησε, με ενέπνευσε και με ενθάρρυνε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι. Αυτός ο ίδιος αγώνας θα είναι πάντα στο μυαλό των παικτών που άφησες ορφανούς και στη δική μου ψυχή που άφησες ξαφνικά χωρίς έμπνευση.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ , η πιο αγαπημένη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας, και η Βέροια, το πιο όμορφο μπαλκόνι της Μακεδονίας μας, έγιναν πανελλαδικά γνωστά χάρη σ’ εσένα αδερφέ μου! Το κενό που αφήνεις δυσαναπλήρωτο, το πάθος σου για το μπάσκετ μοναδικό, ο σεβασμός μου στο πρόσωπο σου απεριόριστος. Καλό ταξίδι, αδερφέ μου!

Γεώργιος Τραπεζανλίδης”

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]