Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δημήτρης Μούρνος: ο μοναδικός κλάδος που μπορεί να φέρει ανάπτυξη στη χώρα ο αγροτικός

Τη δήλωση του περιφερειακού συμβούλου Δημήτρη Μούρνου για την αγροτική κινητοποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη ζητήσαμε πριν από λίγο. Ο κ. Μούρνος μας δήλωσε τα εξής:

«Από την αρχή θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Εμείς βέβαια δεν θα εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για τον αγροτικό κόσμο και τη γεωργία περιστασιακά μόνο, με αφορμή τις κινητοποιήσεις και μπροστά στην τηλεόραση και τα ραδιόφωνα. Αυτό το ενδιαφέρον το αποδεικνύουμε σταθερά τρεισήμισι χρόνια τώρα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, και δημόσια διά του τύπου. Όσοι μας παρακολουθούν το διαπιστώνουν. Με ολοκληρωμένες εισηγήσεις και προτάσεις αναλύουμε την υπάρχουσα κατάσταση και τα αίτιά της, διαπιστώνουμε τις δυνατότητες και τις προοπτικές της Ελληνικής Γεωργίας και αγωνιζόμαστε πολλά από αυτά να γίνουν θέσεις και αποφάσεις της Περιφέρειας και του Υπουργείου προς το καλό του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας. Ο πρωτογενής τομέας θεωρείται κατά γενική παραδοχή ο μοναδικός, ίσως μαζί με τον τουρισμό, που μπορεί να φέρει ανάπτυξη στη χώρα. Στους αγρότες ευχόμαστε καλή δύναμη, καθαρή σκέψη και να έχουν πάντα μπροστά στα μάτια τους ολόκληρη την εικόνα.»

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα επεμβάσεων προνυμφοκτονίας κουνουπιών σε ιδιωτικούς χώρους από τον ανάδοχο φορέα «ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]