Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Νίκη της Αγκαθιάς 1-2 στις καθυστερήσεις της παράτασης τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ανεβαίνει στη Γ΄ Εθνική

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης (125΄) η ομάδα της Αγκαθιάς κατόρθωσε να πετύχει το 1-2 με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου και να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Γ΄ Εθνικη Κατηγορία ύστερα από πολλά χρόνια. Ο αγώνας ήταν όπως αναμενόταν πολύ δυνατός με πολύ κόσμο στην κερκίδα και φυσικά ανατροπή και στο σκορ.

Συγκεκριμένα ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Αθανασιάδη στο 14΄ , ενώ η Νίκη Αγκαθιάς κατόρθωσε να ισφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο 45΄ με ωραίο ψαλίδι του Ευγένιου Κίτσα.

Στο β΄ ημίχρονο είχαμε αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αλλά οι Αγκαθιώτες παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα, κάτι που έγινε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης (125΄) όταν με κεφαλιά ο Σιδηρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

Φάσεις καικ γκολ

Στο 10’ η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Πετράι να γυρίζει τη μπάλα στην περιοχή επικίνδυνα αλλά τον Ιωακειμίδη να μπλοκάρει.

14’ Κεφαλιά του Αθανασιάδη στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Φωτιάδη και 1-0 για τον ΠΑΟΚ!!!

45’ Η υπεροχή της Αγκαθίας στα τελευταία λεπτά καρποφορεί! Μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Λίτσι πιάνει την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα καταλήγει στον Ευγένη Κίτσα που με ένα όμορφο ψαλιδάκι γράφει το 1-1!!

97’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Οι «ασπρόμαυροι» βγήκαν στην αντεπίθεση μετά από λάθος των παικτών της Αγκαθιάς στο χώρο του κέντρου, με τον Πατατούκα να βγάζει τον Ζωγράφο τετ-α-τετ με τον Ιωακειμίδη αλλά το πλασέ του παίκτη του ΠΑΟΚ να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι!

125’ Σέντρα του Παντελίδη, κεφαλιά του Σιδηρόπουλου και η μπάλα στα δίχτυα του Ευαγγελόπουλου, με την Αγκαθιά να κάνει το 2-1 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης!!

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΑΟΚ: Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς Γ., Κούκλας Αρ., Μπεκτάς, Αθανασιάδης, Καρατάσιος, Φωτιάδης, Ζωγράφος, Βασιλείου, Πετράι, Αργυρόπουλος.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Ιωακειμίδης, Τριανταφυλλίδης, Παπασυμεών, Παντελίδης, Ξαγοράρης, Πέτκος, Ζαρογιάννης, Μοσχόπουλος, Λίτσι, Ιορδανόπουλος, Κίτσας Ευγ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]