Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συναρπαστικοί αγώνες «extreme endouro» στις όχθες του Τριποτάμου

Σαββατοκύριακο με… αδρεναλίνη στη Βέροια

Ένα Σαββατοκύριακο με συναρπαστικούς αγώνες extreme endouro δίπλα στον Τριπόταμο, αγώνες με θέαμα και αδρεναλίνη, διοργανώνει η νεοσύστατη Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα Βέροιας μαζί με την ¨Εκτός δρόμου Ομάδα» της Αθήνας.

@@ads@@

Πάνω από 60 αναβάτες και μηχανές από Ελλάδα και εξωτερικό θα τρέξουν παραπλεύρως του Τριποτάμου (το ποτάμι της Βέροιας που διασχίζει την μία πλευρά της πόλης), σε μία διαδρομή δύσκολη και… μετ’ εμποδίων (κορμοί δέντρων και λάστιχα που τοποθετήθηκαν στα περάσματα).

Το Σάββατο 26 Μαΐου, θα γίνει στη γέφυρα του Τριποτάμου (που ρίχνουν το Σταυρό) ο «πρόλογος» όπου θα δοθεί η σειρά κατάταξης και εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής ενώ το βράδυ του Σαββάτου όλοι οι αγωνιζόμενοι με τις μοτοσυκλέτες τους θα συγκεντρωθούν στο Πάρκο της Εληάς, όπου εκεί μπορεί ο κόσμος να τους δει και να θαυμάσει τις αγωνιστικές μηχανές τους.

Αξιοσημείωτο όμως είναι και το γεγονός ότι οι διοργανωτές εδώ και μέρες έχουν ριχτεί στον καθαρισμό, από χόρτα και πυκνή βλάστηση, του μονοπατιού στις όχθες του Τριποτάμου με τη βοήθεια του Δήμου που είναι συνδιοργανωτής μαζί με την Π.Ε. Ημαθίας.

Την Κυριακή, η εκκίνηση θα γίνει από το παλιό παραποτάμιο κλωστήριο Χατζηνικολάκη -ιδιοκτησίας Ουσουλτζόγλου- και οι αναβάτες θα ακολουθήσουν την διαδρομή αναφορικά προς το Κομνήνιο, θαγυρίσουν προς το Λιανοβρόχι και θα ξανακατηφορίσουν στο παλιό κλωστοϋφαντουργείο.

Τα βραβεία θα δοθούν το βράδυ της Κυριακής σε μια χαλαρή πλέον δεξίωση, στο ξενοδοχείο «Αιγές».

Μάλιστα, στους αγώνες της Βέροιας, όπως είπε στην εκπομπή της Σοφίας Γκαγκούση στον ΑΚΟΥ 99.6 ο πρόεδρος της βεροιώτικης ομάδας, Χάρης Παπαδόπουλος, θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, νέες ηλεκτρονικές τεχνολογίες.

Ακούστε την εκπομπή


Επίσης, κατ’ εξαίρεση, αφού απέχει τα τελευταία χρόνια από αγώνες θα έρθει στη Βέροια και θα συμμετάσχει στο «extreme endouro» ο Λευτέρης Καρέτσος καθώς και ο Χάρης Χριστόπουλος, πολύ γνωστοί στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

O κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες, αφού όπως επισημαίνει ο πρόεδρος έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]