Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διαρκής μάχη της «Κοινωνικής Συμμαχίας» των επαγγελματιών κόντρα στην κυβερνητική λαίλαπα 18/5

  Κόντρα στο κλίμα ότι όλα είναι ψηφισμένα, όλα είναι δεδομένα και δεν γίνεται τίποτα, στήνουν μέτωπο επαγγελματικοί φορείς για να διαμαρτυρηθούν για την λαίλαπα που χτυπά όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματικούς κλάδους. Η προσυνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Επιμελητήριο, είναι η προθέρμανση για την πανεθνική ημέρα δράσης στις 30 Μαΐου. Ο κάθε φορέας μέσα από αποφάσεις των Δ.Σ. θα αποφασίσει τρόπους δράσης και κινητοποίησης.

Μπορεί να φαντάζουν όλα αυτά μάταια και αναποτελεσματικά, αλλά και η αδράνεια δεν πρόκειται να σώσει κανέναν. Τα συνεχή νομοθετικά «χτυπήματα» του πρώτη φορά Αριστερά έχουν ρίξει τον επαγγελματία στο καναβάτσο. Κανένα άλλοθι ή ρητορεία δεν θα λύσει τα καθημερινά προβλήματα του ελεύθερου επαγγελματία βιοπαλαιστή. Η «Κοινωνική Συμμαχία» που ονομάζεται η σύμπραξη δράσης των φορέων πρέπει να είναι διαρκής και όχι μόνο για μια ημέρα συμβολικά, προκειμένου να αναταχθεί η κατάσταση και να σωθεί ο «ασθενής».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μήνυμα του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Κοτίδη για την επέτειο απελευθέρωσης της Βέροιας

Σύσσωμος ο λαός της Βέροιας στις 16 Οκτωβρίου του 1912 υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον ελληνικό στρατό που μπήκε στην πόλη ως απελευθερωτής από.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]