Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Όχι στο αιολικό πάρκο

Την ανάκληση της θετικής γνωμοδότησης του δημοτικού συμβουλίου του 2012 για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την κατασκευή αιολικού πάρκου στο Βέρμιο, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας στη συνεδρίαση της Δευτέρας, σε ένα θέμα που ζήτησε το σύνολο των παρατάξεων της μειοψηφίας. Παρουσία εκπροσώπων δεκάδων τοπικών και άλλων φορέων, το δημοτικό συμβούλιο, παρότι γνωμοδοτικό όργανο εν προκειμένω, δήλωσε την αντίθεσή του στην κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, όποτε και αν αυτό προγραμματιστεί, επιφυλασσόμενο ακόμη και την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να ματαιωθεί η υλοποίηση του.

«Το αιολικό δυναμικό στο Βέρμιο είναι το χαμηλότερο στην Ελλάδα, ωστόσο οι επενδυτές ποντάρουν στο φθηνότερο κόστος πρόσβασης, αφού είναι κοντά οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, τονίστηκε από τον εκπρόσωπο του ΤΕΕ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το βιβλίο του Χρ. Μπλατσιώτη «Η επώδυνη Θεσσαλονίκη του Κώστα Καρυωτάκη»

Στο βιβλίο του Χρήστου Μπλατσιώτη, ο οποίος ερευνά την άγνωστη ζωή του Κώστα Καρυωτάκη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρεται το Αθηναϊκό –

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]