Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δυναμική παρουσία του δήμου Βέροιας στην 32η Philoxenia

Στην 32η Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Philoxenia» 18-20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) συμμετείχε ο δήμος Βέροιας, για πρώτη φορά με δικό του περίπτερο. Στην έκθεση, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής Βασίλης Λυκοστράτης, μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του τουρισμού που παραβρέθηκαν στην έκθεση το τουριστικό προϊόν και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. 

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, τα στελέχη του δήμου -ως εκθέτες- είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, παράλληλα με το εκθεσιακό κομμάτι, παρουσιάζοντας δια ζώσης τον προορισμό Βέροια-«Discover Veria». Πέρα από τις παραπάνω ενέργειες, ο δήμος Βέροιας «προβλήθηκε» σε όλα τα περίπτερα και στους επισκέπτες μέσω της ειδικής έντυπης έκδοσης για την έκθεση «Philoxenia, Τουρισμός, Ειδική Ετήσια Έκδοση 2016». 

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο του «Discover Veria» επισκέφτηκαν ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και επιχειρηματίες της πόλης, στηρίζοντας εμπράκτως την προσπάθεια αυτή.

Στο πλαίσιο της 32ης «Philoxenia», διοργανώθηκε επίσης ταξίδι εξοικείωσης για έξι τουριστικούς πράκτορες από Αγγλία, Ισπανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γαλλία και Ιταλία που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Helexpo και τον Τουριστικό Οργανισμό Θεσσαλονίκης. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες φιλοξενήθηκαν και διανυκτέρευσαν στη Βέροια όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα περισσότερα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης δηλώνοντας κατενθουσιασμένοι από τον πολιτιστικό πλούτο και τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της Βέροιας.

Τέλος, ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα της συμμετοχής του δήμου Βέροιας στη «Philoxenia» υπήρξε η συμφωνία για τη φιλοξενία 55 Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στη Βέροια οι οποίοι θα επισκεφτούν τη χώρα μας για το Ετήσιο Συνέδριο των Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων-ITTAA (The Israel Association of Travel Agencies and Consultants) που πραγματοποιείται στην Αθήνα 22-24 Νοεμβρίου, όπου αναμένεται να συμμετέχουν περίπου 400-600 άτομα (διοργανωτές ταξιδίων, tour operators, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας). Η εκδρομή στη Βέροια θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης-TCB και την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων – FEDHATTA ως post-tour του Συνεδρίου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]