Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βοργιαζίδης για τη γέφυρα Κούσιου: Νέα μελέτη και νέα δημοπρασία ολοκληρώνουν το έργο. Μαρκούλης: Ένα σύννεφο καλύπτει την πόλη

Ένταση μερικών λεπτών για το θέμα της γέφυρας Κούσιου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας το απόγευμα της Δευτέρας. Για ένα «σύννεφο που καλύπτει την πόλη με την επιτροπή να κωφεύει» έκανε λόγο ο Αντώνης Μαρκούλης, αναφερόμενος στις διαδικτυακές δημοσιεύσεις του πρώην αντιδημάρχου Δημήτρη Δάσκαλου για ποινικές ρήτρες. Για εκβιασμό υπαλλήλων επί προηγούμενης θητείας έκανε λόγο ο Αντώνης Καγκελίδης, διερωτώμενος αν με τις ποινικές ρήτρες κάποιοι θέλουν να καλυφθούν.

Για αποδεδειγμένες αστοχίες της μελέτης μίλησε στην απάντησή του ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης, ενώ ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης αναφέρθηκε σε νέα μελέτη και νέα δημοπρασία που θα ολοκληρώσουν το έργο. «Όποιος θεωρεί ότι υπάρχουν κακώς κείμενα ας τα καταγγείλει στον εισαγγελέα» τόνισε κλείνοντας ο δήμαρχος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]