Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Στο πλευρό του δήμου ο Γιώργος Γουλτίδης για την αναοριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου. ΄Διαβούλευση σημαίνει αποδοχή του σχεδίου΄

Με την πλευρά του δήμου συστρατεύεται στο θέμα της αναοριοθέτησης του αρχαιολογικού χώρου Βέροιας ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Γουλτίδης, διαβλέποντας πολιτική κάλυψη από την πλευρά του υπουργού Πολιτισμού στους σχεδιασμούς της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας. «Παραμερίζω τις θέσεις που είχα και συστρατεύομαι με τον δήμο. Διαβούλευση σημαίνει ότι το δεχόμαστε» είπε στη δευτεριάτικη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Γουλτίδης, προτείνονται μάλιστα πιο δραστικές λύσεις από την πλευρά του δήμου!

Νωρίτερα στη συνεδρίαση ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του ίδιου και των φορέων στο υπουργείο Πολιτισμού, μιλώντας για αποκατάσταση της τάξης. «Στη σύσκεψη καταρρίφθηκε το επιχείρημα για τη νομοθεσία του 2012, η οποία αναφέρεται σε εκτός σχεδίου πόλης οικισμούς. Η γ.γ. του υπουργείου το αντιλήφθηκε και έπαψε να το χρησιμοποιεί ως επιχείρημα. Ας γίνει κατανοητό και εδώ» είπε ο δήμαρχος, διερωτώμενος τι περίμενε 3,5 χρόνια η Εφορεία και δεν προχωρούσε.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Οι πανελλαδικές εξετάσεις στο κλίμα της τραγωδίας της Ηλιούπολης

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αναμένονται να ξεκινήσουν κάτω από το γενικότερο κλίμα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]