Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πανεπαγγελματικό συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου στη Βέροια

Μεγάλη συγκέντρωση και συλλαλητήριο αποφασίστηκε χθες το βράδυ να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου το πρωί στη Βέροια, ενάντια στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. 

Η απόφαση λήφθηκε σε σύσκεψη που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι επιστημονικοι φορείς της Ημαθίας (δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, φαρμακοποιοί, κ.α.), εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων, επαγγελματιών, βιοτεχνών, εργατικών κέντρων, αγροτών, δημοσιοϋπαλληλικών οργανώσεων κ.λπ.

Η συγκέντρωση αποφασίστηκε στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης φορέων και θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]