Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έρχονται ενισχύσεις απ’ όλη τη Δυτική Μακεδονία στον κόμβο της Κουλούρας

Τους αγρότες της Ημαθίας, που βρίσκονται στον κόμβο της Κουλούρας με τις μηχανές των τρακτέρ τους “αναμμένες” ετοιμάζονται να ενισχύσουν οι συνάδελφοι τους από τη Δυτική Μακεδονία. Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Βέροιας Τάσος Χαλκίδης την Παρασκευή θα έρθουν στην Κουλούρα αγρότες με τα μηχανήματα τους από την Κοζάνη, τον Βελβεντό, τη Φλώρινα, την Καστοριά και τα Γρεβενά.

 

Ισχυρό μπλόκο στο Νησέλι

Εν τω μεταξύ έναν ισχυρό πυρήνα έστησαν στο Νησέλι αγρότες της Ημαθίας με πάνω από 500 τρακτέρ, κλείνοντας χθες για μισή ώρα συμβολικά την Εγνατία Οδό (προς Θεσσαλονίκη) στις 2 η ώρα. Στον κόμβο Νησελίου έφτασαν για ενίσχυση και τρακτέρ από τον ευρύτερο Δήμο Αλεξάνδρειας και την Μελίκη.

 

Εκτροπή κυκλοφορίας

Να επισημάνουμε ότι η Αστυνομική Δ/νση Ημαθίας με ανακοίνωσή της τονίζει ότι κατά τη διάρκεια των αγροτικών κινητοποιήσεων και για όσο χρονικό διαρκέσουν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην Πιερία θα προβεί σε εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των Ι.Χ. καθώς και των φορτηγών αυτοκινήτων που κινούνται στην ΠΑΘΕ στο ρεύμα προς Αθήνα μέσω Τεμπών καθώς και από το ύψος Κλειδίου στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα προς τη Βέροια.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ του ΚΚΕ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες παραγωγούς και αίτημα άμεσων ενεργειών του ΕΛΓΑ

Από την Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ, ανακοινώνονται τα εξής: «Η νέα καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε τα Ριζώματα, καταστρέφοντας το

Διαβάστε περισσότερα »

Καθορίστηκε το δίκτυο των αστικών και περιαστικών ΚΤΕΛ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών, Γιώργου Κώτσηρα προχώρησε στον καθορισμό του δικτύου των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]