Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Απολογισμός και δράσεις του ΣΟΦΨΥ

  Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου  ο ΣΟΦΨΥ έκοψε τη βασιλόπιτά του στη Στέγη Δημιουργίας. Τα μέλη και οι φίλοι σε μια ζεστή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και το Δ.Σ. έκανε ένα μικρό απολογισμό της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του Συλλόγου και τις προγραμματιζόμενες δράσεις για το 2016.

Το τυχερό κομμάτι έπεσε στην Ομάδα Ψυχοδράματος, ενώ το “φλουρί” κέρδισε η εθελόντρια Ψυχολόγος Γλυκερία Βαϊνά.

  ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ! 

  Οπως γνωρίζετε όλοι, ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στηρίζεται οικονομικά μόνο από τους φίλους του, μη έχοντας κανέναν άλλο πόρο για την αντιμετώπιση των λειτουργικών και άλλων αναγκών του.

  Στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι μας ζούμε, η όποια βοήθειά σας είναι ανάσα ζωής για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας. Στηρίξτε αυτή την προσπάθεια, είτε περνώντας από τα γραφεία μας στη Στέγη Δημιουργίας (Ανοίξεως 120) είτε καταθέτοντας την ενίσχυσή σας στην Τράπεζα Πειραιώς και στο λογαριασμό      6596-128115-538.

Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος          Η Γεν. Γραμματέας

Σαλιάγκας Γιώργος           Μαρία Ντέντου

 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]