Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Καλή χρονιά από το ΄Πρωινό΄

Ένα νέο, μικρό και πολύ όμορφο μαγαζάκι με χειροποίητο «πρωινό» άνοιξε  στην Παν. Τσαλδάρη 32, στο κέντρο της αγοράς της Βέροιας και η ιδιοκτήτριά του Χρύσα Τσιαβού το ονόμασε δικαίως «Πρωινό… στην Αγορά». Ποικιλία πρωινών, μπουκίτσες, πίτες, τάρτες χόρτων και λαχανικών, καφές, χειροποίητο τσουρέκι με διάφορες παραλλαγές προσεχώς, ψωμί, γλυκά που φτιάχνουν στο εργαστήρι τους (κυριαρχούν αυτές τις μέρες κουραμπιέδες, μελομακάρονα και άλλα εορταστικά) τάρτες με διάφορα φρούτα, μπάρες δημητριακών για εναλλακτικά πρωινά αλλά και σάντουιτς κρύα και ζεστά, σαλάτες και βασιλόπιτες και κάθε μέρα προστίθενται νέες γεύσεις στην ποικιλία του πρωινού που μπορεί κανείς να έχει στο χώρο του περιφερειακά της αγοράς και με delivery στο τηλ. 2331302520 και 6983 714250.

Καλή χρονιά λοιπόν με «Πρωινό… στην Αγορά» το οποίο αναλαμβάνει και προετοιμασίες για παιδικά πάρτυ ή διάφορες εκδηλώσεις κατόπιν συνεννόησης.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Πύρινη κόλαση και χθες με πολλαπλά μέτωπα – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας

Πολλαπλά τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα με τα δυσκολότερα να είναι σε Βοιωτία, Αργολίδα και Αχαΐα, όπου εκκενώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα »

Κωστής Χατζηδάκης: Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται τα 25 πιο συνηθισμένα δικαιολογητικά, στις συναλλαγές με το Δημόσιο

Στη διαμόρφωση ενός πιο φιλικού και ευέλικτου κράτους, καταργώντας την πολυδιάσπαση χαρτιών και πιστοποιητικών στις συναλλαγές των πολιτών και των

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]