Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Oλοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού Νάουσας-Βέροιας

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης επαρχιακής οδού Νάουσας-Βέροιας, στο δεύτερο τμήμα της, από το ύψος του «ξύλινου σπιτιού» έως  τα φανάρια της διασταύρωσης προς Νάουσα. Στις εργασίες  βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, με πρωτοβουλία του οποίου, μετά από σχετικό αίτημα που ενέκρινε η ΠΚΜ, εκτελείται το έργο από την υπεργολάβο εταιρεία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Α.Τ.Ε., το οποίο ανατέθηκε από την ανάδοχο εταιρεία κατασκευής του οδικού τμήματος Νάουσα-Πατρίδα, ΑΘΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Ο κ. Καλαϊτζίδης σε δήλωση του τονίζει τα εξής: «Καταρχήν θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους συμπολίτες μας για την οδική ταλαιπωρία που υφίστανται αυτές τις μέρες. Στα πλαίσια των επαφών μου με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα υπέβαλα αίτημα να συνεχιστεί η ασφαλτόστρωση στους κάθετους δρόμους του άξονα «Πατρίδα-Νάουσα», οι οποίοι συνδέουν τις τοπικές κοινότητες της περιοχής, καθώς και να καθαριστούν τα 12 ρέματα που υπάρχουν, ώστε κατά την παράδοση του, το τμήμα αυτό να μην έχει προβλήματα από εξωτερικούς παράγοντες, όπως πλημμυρικά φαινόμενα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ΑΘΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ και τον υπεύθυνο του έργου κ.Θωμά Ίτσιο για την άψογη συνεργασία μας».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ´ Παύλεια | Με μεγάλη επιτυχία το χορωδιακό φεστιβάλ «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ» στη Βέροια

Οι εκδηλώσεις των «ΛΒ΄  Παυλείων» συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, 24ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια με το χορωδιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας στις 26 και 29 Ιουνίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα πραγματοποιήσει τη μηνιαία διανομή τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]