Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εισηγητής σε Πανελλαδικό Συνέδριο για τις λοιμώξεις

Ομιλητής στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελέγχου Λοιμώξεων που θα γίνει 1-3 Νοεμβρίου στην Αθήνα, θα είναι ο συντονιστής-διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Χρήστος Κούτρας, την ερχόμενη Πέμπτη. Το θέμα που θα αναπτύξει, αφορά την εμπειρία των νοσοκομειακών λοιμώξεων και την εμπειρία πάνω σ’ αυτό ενός επαρχιακού νοσοκομείου.

Μάλιστα, ο κ. Κούτρας θα είναι ένας από τους 3-4 γιατρούς που θα έχουν ειδική εισήγηση στο Συνέδριο και εκπροσωπούν νοσοκομεία της χώρας, εκτός Αθηνών. Και η εμπειρία του νοσοκομείου Βέροιας στο Παθολογικό του Τμήμα είναι αξιοσημείωτη!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]