Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ZDF: Εμείς φτιάξαμε την πλαστή εικόνα με τη χειρονομία Βαρουφάκη

Σε μοντάζ οφείλεται η χειρονομία που έκανε κατά των Γερμανών σε ομιλία του στην Κροατία ο Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται υπεύθυνοι σατιρικής εκπομπής Γερμανικού καναλιού. Ταυτόχρονα, όμως, πολλοί είναι εκείνοι που δεν αποκλείουν την περίπτωση να πρόκειται για άλλη μία “πλάκα” από την πλευρά του γερμανικού σατιρικού σώου Neo Magazin Royale.

 

Οι άνθρωποι που έφτιαξαν το βίντεο  ισχυρίστηκαν ότι επειδή είχαν αναρτήσει ένα ακόμη βίντεο για τον κ. Βαρουφάκη και έγινε viral αμέσως, ήθελαν να δημιουργήσουν ένα ακόμη προκειμένου να κάνει αντίκτυπο. Και τελικά κατάφεραν να μπερδέψουν όχι μόνο τους Γερμανούς, αλλά και τον ίδιο τον κ. Βαρουφάκη ο οποίος ανάρτησε το συγκεκριμένο βίντεο -προφανώς από σφάλμα- και στο δικό του προφίλ στο twitter.

Μάλιστα όπως οι ίδιοι είπαν για να γυριστεί το βίντεο πήραν έναν σωσία του κ. Βαρουφάκη.

Οι συντελεστές του βίντεο ισχυρίστηκαν ότι θέλησαν να «παγιδεύσουν» μέχρι και τον παρουσιαστή του ARD ο οποίος είχε φιλοξενήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη λίγες μέρες πριν. Όπως φαίνεται τα κατάφεραν μια χαρά, αφού την εβδομάδα που διανύουμε η μισή Ευρώπη ασχολείται με τις χειρονομίες του Γιάνη Βαρουφάκη.

Στόχος τους ήταν να τονίσουν το πάθος των Γερμανών κατά όσων επιτίθενται στην πατρίδα τους.

 

Τι tweeταρε ο υπουργός

 

Με μήνυμά του στο Τweeter ο κ Βαρουφάκης, απευθυνόμενος στον κ Γιάουχ, που είχε προβάλει το επίμαχο βίντεο ενώ έπαιρνε συνέντευξη από τον υπουργό, διερωτάται αν θα υπάρξει κάποια απολογία εκ μέρους του, επειδή χρησιμοποίησε ένα παραποιημένο βίντεο για να φιμώσει μια συμφιλιωτική ελληνική φωνή.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στη Βουλή προς κύρωση ο νέος Κώδικας Χωροταξίας και Πολεοδομίας – Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Ενημέρωση, μέσα από 17 ερωτήσεις- απαντήσεις

Στην Ολομέλεια της Βουλής μπήκε χθες Πέμπτη, προς συζήτηση και κύρωση, ο νέος Κώδικας Χωροταξίας και Πολεοδομίας, του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα »

Η νέα εποχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι 72 γυναίκες που ανοίγουν τον δρόμο για τον ελληνικό στρατό – «Ιστορική στιγμή για τον Ελληνικό Στρατό»

Μια νέα εποχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου στη Λαμία, όπου οι πρώτες 72 γυναίκες εθελόντριες νεοσύλλεκτες

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]