Επτά δήμοι στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τα τοπικά κέντρα δια βίου μάθησης εφαρμόζουν πρόγραμμα εκμάθησης της ποντιακής διαλέκτου στους ποντίους και όχι μόνο δημότες του. Στο Αγρίνιο, στην Κατερίνη, στην Κομοτηνή, στην Έδεσσα, στην Πάτρα,στο Ωραιόκαστρο και στο Κιλκίς το …καλατσεβς ποντιακά είναι επί της διδακτέας ύλης! Αξιέπαινη η προσπάθεια, ώστε οι νέες γενιές να μην χάσουν την επαφή με την αρχαία αυτή ελληνική διάλεκτο!

Λάζαρος Τσαβδαρίδης από το 27ο Συνέδριο Ψυκτικών: «Σταθερά δίπλα στον συνεπή επαγγελματία – Αδιαπραγμάτευτη η πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού»
Την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης στους επαγγελματίες του κλάδου της ψύξης και του κλιματισμού εξέφρασε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ.







