Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χρυσοχοΐδης για νεκρό 20χρονο στο Άργος: «Οι αστυνομικοί υπερέβαλαν, η ΕΛΑΣ δεν έχει αποστολή να σκοτώνει παιδιά»

Φρένο στη φημολογία ότι ένα ανώνυμο email αποτέλεσε το στοιχείο-κλειδί που οδήγησε στις συλλήψεις για τη φονική επίθεση στη Marfin έβαλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε «μυθεύματα» και «σενάρια» όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες, υπογραμμίζοντας ότι πίσω από τις εξελίξεις βρίσκεται μια μακρά και συστηματική αστυνομική έρευνα.

«Απορώ με όλα αυτά τα μυθεύματα και τα σενάρια που στήνονται», ανέφερε, παραπέμποντας στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη και τονίζοντας ότι το ζητούμενο είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη μέσα στο πλαίσιο του κράτους δικαίου. «Αντί να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα και πώς θα αποδώσουμε δικαιοσύνη, αρχίσαμε πάλι τα σενάρια. Όλα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με αφηγήματα και εγώ στα αφηγήματα δεν απαντώ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο περιστατικό στο Άργος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε ότι οι αστυνομικοί δεν λειτούργησαν σωστά και ότι η υπόθεση θα κριθεί πλέον από την ποινική Δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ:voria

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τσάφος: Πλήρης απορρόφηση 3,3 δισ. ευρώ για ενεργειακές δράσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης

Περισσότεροι από 180.000 είναι οι πολίτες και επιχειρήσεις που ωφελούνται από τα ενεργειακά προγράμματα του Ταμείου Ανάκαμψης, σύμφωνα με στοιχεία που γνωστοποίησε

Διαβάστε περισσότερα »

Χ. Δήμας: Πριν τη ΔΕΘ θα δούμε την επέκταση του μετρό της Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά

«Πριν τη ΔΕΘ θα δούμε την επέκταση του μετρό της Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά» είπε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]