Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χαλκιδική: Κανονικά η κολύμβηση στο Πευκοχώρι – Καθαρά τα αποτελέσματα μετά τη διαρροή λυμάτων

Άρθηκε χθες, Πέμπτη, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, η προσωρινή απαγόρευση χρήσης της ακτής κολύμβησης στη θέση Ακρωτήρι της παραλίας Πευκοχωρίου, του δήμου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, η οποία είχε επιβληθεί την περασμένη εβδομάδα .

Τα αποτελέσματα των πρόσφατων μικροβιολογικών ελέγχων επιτρέπουν πλέον κανονικά την κολύμβηση στην εν λόγω περιοχή, σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου της κοινότητας, Τσιρκούδη Γεωργίου. 

«Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό οι έλεγχοι πραγματοποιούνται συστηματικά και με υπευθυνότητα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία», προσθέτει.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρότες: Σε κρίση οι παραγωγοί στη Ευρώπη – Οι καύσωνες «καίνε» τις σοδειές

Σε εφιάλτη έχουν μετατρέψει το φετινό καλοκαίρι για χιλιάδες Ευρωπαίους αγρότες τα αλλεπάλληλα κύματα καύσωνα και η ιστορική ξηρασία σε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]