Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουλίου

Ο e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου 2026,που θα γίνουν σε δύο δόσεις. Οι πρώτες καταβολές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 25 Ιουνίου και το δεύτερο κύμα των πληρωμών θα γίνει τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Ωστόσο οι συντάξεις και τα χρήματα των συνταξιούχων θα μπαίνουν στα ΑΤΜ την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Ποιοι θα πληρωθούν τρεις ημέρες νωρίτερα;

Την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2026 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).

Τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2026 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει της πάγιας πρακτικής του τραπεζικού συστήματος, τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στους λογαριασμούς και είναι διαθέσιμα για ανάληψη μέσω των ΑΤΜ από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι για την πρώτη δόση η πίστωση θα ξεκινήσει σταδιακά από το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου, ενώ για τη δεύτερη δόση, λόγω του Σαββατοκύριακου, τα χρήματα θα αρχίσουν να φαίνονται στα ΑΤΜ από το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουνίου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στις ενδιάμεσες Αμερικανικές εκλογές, Βαριά ήττα για τον Τραμπ, από την νίκη των Δημοκρατικών που ελέγχουν πλέον Βουλή και Γερουσία

-Ποιοι Έλληνες Ομογενείς εκλέχθηκαν στα δύο νομοθετικά σώματα του Κογκρέσου Σαρωτική ήταν η νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες (στα μέσα

Διαβάστε περισσότερα »

Η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη έφερε τα παιδιά της Βέροιας στον κόσμο του Λούφα μέσα από ένα διαδραστικό Book Party

 Μια διαφορετική συνάντηση με το παιδικό βιβλίο, γεμάτη αφήγηση, παιχνίδι και δημιουργική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]