Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πράξη αλληλεγγύης: Δύο αναπηρικά αμαξίδια δώρισαν οι Παλαιοί Πρόσκοποι στο Νοσοκομείο Βέροιας

 Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας παρέδωσαν δύο αναπηρικά αμαξίδια στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, ως μια ελάχιστη πράξη στήριξης του πολύτιμου έργου του.
 
Η δωρεά πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 37ης Πανελλήνιας Συνάντησης Παλαιών Προσκόπων, που φιλοξενείται στην πόλη της Βέροιας στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2026.
 
Την αντιπροσωπεία της Ε.Π.Π. Βέροιας υποδέχθηκε ο Διοικητής του Γ.Ν. Βέροιας, κ. Ηλίας Πλιόγκας. Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά: “Για εμάς τους προσκόπους, η προσφορά στον συνάνθρωπο και η έμπρακτη αλληλεγγύη αποτελούν στάση ζωής και βασική μας αξία.
Η μικρή αυτή δωρεά ελπίζουμε να διευκολύνει την καθημερινότητα των ασθενών του Γ.Ν. Βέροιας και να ενισχύσει τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.”
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Κρατάμε ζωντανές τις ρίζες μας» – Παρουσίαση των πολιτιστικών προγραμμάτων του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας και του 6ου Γυμνασίου Βέροιας

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, ο Σύλλογος Βλάχων Βέροιας φιλοξένησε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026, στο «Σπίτι του Συλλόγου», την

Διαβάστε περισσότερα »

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Ημαθία για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν περισσότερα από 14 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες στην Ημαθία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]