Σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου, οι μαθήτες εξετάστηκαν στο ειδικό μάθημα των Γερμανικών.
Υπενθυμίζεται ότι για τις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά) η διάρκεια είναι 3 ώρες.
Ωράριο προσέλευσης και χρονική διάρκεια ανά μάθημα
Για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα έγκαιρα. Συγκεκριμένα, η άφιξη πρέπει να γίνεται έως τις 08:00 π.μ. για όσα μαθήματα η εξέταση ξεκινά στις 08:30 π.μ., και έως τις 09:30 π.μ. για τις δοκιμασίες που έχουν ως ώρα έναρξης τις 10:00 π.μ.
Αναφορικά με τον χρόνο που θα έχουν στη διάθεσή τους οι μαθητές επάνω στα θρανία, αυτός ποικίλλει ανάλογα με το αντικείμενο:
- Για τις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά) η διάρκεια είναι 3 ώρες.
- Για το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο προβλέπεται η μεγαλύτερη διάρκεια, η οποία φτάνει τις 6 ώρες.
- Το μάθημα της Μουσικής Αντίληψης, Θεωρίας και Αρμονίας θα διαρκέσει 3 ώρες και 30 λεπτά.
- Η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία αποτελεί εξαίρεση, καθώς πρόκειται για ατομική εξέταση που διαρκεί από 4 έως 6 λεπτά για κάθε υποψήφιο.
Όσον αφορά τη χωροταξική κατανομή των μαθητών, ειδικά για το μαζικό μάθημα των Αγγλικών, οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα. Αυτές οι μονάδες έχουν ήδη καθοριστεί και οριστεί με σχετικές αποφάσεις από τις κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.
ΠΗΓΗ:thestiva








