Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Οι Πρόσκοποι Βέροιας ένωσαν δυνάμεις για έναν πιο δροσερό και ασφαλή καλοκαιρινό δημόσιο χώρο

Ένα ξεχωριστό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και ενεργού συμμετοχής έστειλαν οι νέοι της 5ης Ομάδας Προσκόπων Βέροιας και  η 5η Αγέλη Λυκόπουλων Βέροιας , ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη δράση «Μια Ανάσα Δροσιάς», στο πλαίσιο της Πρόκλησης για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Η κορύφωση της πρωτοβουλίας πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελιάς το Σάββατο το πρωί ,όπου οι Πρόσκοποι και η 5η Αγέλη Λυκόπουλων Βέροιας μετέτρεψαν τη θεωρία σε πράξη, εστιάζοντας στον Στόχο 3 «Καλή Υγεία και Ευημερία». Με σύνθημα την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα, οι συμμετέχοντες ανέλαβαν δράση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Έως 10 Αυγούστου η προθεσμία για ΑΦΜ

Έως το τέλος Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συμπληρωματική καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 150 ευρώ ανά παιδί για οικογένειες που δεν είχαν

Διαβάστε περισσότερα »

Ιός Δυτικού Νείλου: Στα 65 τα κρούσματα στην Ελλάδα – 23 νέα μέσα σε μία εβδομάδα, 6 θάνατοι

Αυξητική πορεία συνεχίζει να καταγράφει η λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει ακόμη 23 νέα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]