Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Οδύσσεια»: Πάνω από 80.000 εισιτήρια το πρώτο διήμερο στην Ελλάδα

Δυναμικό ήταν το πρώτο διήμερο της «Οδύσσειας»του Κρίστοφερ Νόλαν στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες .

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρείας διανομής, κατά τις προβολές της Πέμπτης 16 και της Παρασκευής 17 Ιουλίου κόπηκαν περίπου 80.000 εισιτήρια σε ολόκληρη τη χώρα, επιβεβαιώνοντας το έντονο ενδιαφέρον του κοινού για τη νέα ταινία του βραβευμένου με Οσκαρ σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Village Cinemas είχε ανακοινώσει πάνω από 32.000 προπωλήσεις εισιτηρίων, αριθμός που ξεπερνά το ρεκόρ της ταινίας «Avengers: Endgame», που μέχρι σήμερα διατηρούσε την κορυφαία επίδοση στις προπωλήσεις.

Η μεγάλη προσέλευση δεν περιορίστηκε στα multiplex, αλλά αποτυπώθηκε και στους θερινούς κινηματογράφους. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μία μόνο προβολή, οι κινηματογράφοι Αμαρυλλίς, Κήπος και Αλσος Ζωγράφου διέθεσαν περίπου 310 εισιτήρια ο καθένας, στοιχείο που αποτυπώνει τη δυναμική με την οποία ξεκίνησε η προβολή της ταινίας σε όλη τη χώρα.

ΠΗΓΗ:kathimerini

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Κώτσηρας: Τέλος τα ηλεκτρικά πατίνια για τους κάτω των 17 – Οι παρεμβάσεις που φέρνει η νέα ρύθμιση

Προς ψήφιση εισάγεται την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που απαγορεύει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών για άτομα κάτω των

Διαβάστε περισσότερα »

H Πειραιώς συμμετέχει στο πιλοτικό ψηφιακό ευρώ

Η Τράπεζα Πειραιώς συγκαταλέγεται στους 36 παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που επέλεξε το Ευρωσύστημα και ανακοίνωσε στις 14/7 ότι συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα για το ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]