Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Μήνυμα για τη νέα εποχή του Άρη έστειλε ο Βασίλης Σπανούλης

 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο καινούργιος κόουτς του Αυτοκράτορα στάθηκε στη βαριά ιστορία του κλαμπ, ευχαρίστησε την εμπιστοσύνη που του έδειξε η ιδιοκτησία και ο Ρίτσαρντ Σιάο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στον GM των Θεσσαλονικέων και κουμπάρο του, Νίκο Ζήση, για την καθοριστική του συμβολή στο να πει το τελικό «ναι».

«Είναι πολύ ωραίο που βλέπω τόσο κόσμο εδώ, σε μια τόσο μπασκετική ομάδα και με τόσο μπασκετικούς ανθρώπους. Η υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι εντυπωσιακό, τους ευχαριστώ. Δεν την εκλαμβάνω μόνο προς εμένα, αλλά ως μια αρχή νέας προσπάθειας που γίνεται από τον οργανισμό του Άρη.

Ο Άρης είναι ένας πολύ μεγάλος μπασκετικός σύλλογος, το γνωρίζουμε όλοι. Είναι η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων και ενέπνευσε πολλές γενιές. Θέλω να ευχαριστήσω την ιδιοκτησία για την εμπιστοσύνη και την πίστη και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου», δήλωσε αρχικά ο 43χρονος προπονητής και συμπλήρωσε:

«Χαίρομαι που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής της νέας ομάδας. Για να χτίσεις κάτι σε γερές βάσεις και με διάρκεια χρειάζεσαι ανθρώπους που έχουν τον ίδιο στόχο, τις ίδιες αξίες και θα πορευτούν μαζί σου με την ίδια διάθεση. Αυτό το έχω εδώ. Κυρίως με τον Νίκο, αλλά και με την εμπιστοσύνη της ιδιοκτησίας. Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια ή να δίνω υποσχέσεις.

Όπως με ξέρετε, μου αρέσει να μιλάω με πράξεις. Ξέρω πολύ καλά το μπάσκετ, είναι η ζωή μου, το μικρόβιό μου, αυτό που με κάνει χαρούμενο μετά την οικογένειά μου. Και ξέρω ότι δεν σου χαρίζεται τίποτα. Πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ, να έχεις πειθαρχία, στόχο, προσήλωση και συνέπεια στο πλάνο σου. Θέλω να χτίσουμε μια ομάδα που δεν θα είναι πυροτέχνημα, θα έχει γερές βάσεις και θα κάνει περήφανο τον κόσμο του Άρη».

 
 
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Νέα δραματική εξέλιξη καταγράφεται στην υπόθεση γυναικοκτονίας της 40χρονης αστυνομικού στη Δράμα από τον εν διαστάσει σύζυγό της, επίσης αστυνομικό,

Διαβάστε περισσότερα »

Σέρβια Κοζάνης: Έως 5.000 ευρώ σε νέα ζευγάρια που επιλέγουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν στην περιοχή

Την έμπρακτη στήριξή του στα νέα ζευγάρια που επιλέγουν να εγκατασταθούν και να δημιουργήσουν οικογένεια στην περιοχή επιβεβαιώνει ο δήμος

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]