Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο η 4χρονη που δέχθηκε επίθεση από άγριο ζώο – Ερευνάται αν ήταν τσακάλι

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το 4χρονο κοριτσάκι που δέχτηκε επίθεση από άγριο ζώο στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ο δήμος Παύλου Μελά, με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις βραδινές ώρες, ενώ δείγμα με γεννητικό υλικό από τα ρούχα του κοριτσιού έχει σταλεί στα εργαστήρια του τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί αν τελικά το μικρόσωμο ζώο ήταν τσακάλι, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα, αγέλη με τσακάλια εντοπίστηκε από υπαλλήλους εταιρείας φύλαξης -όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι- και σε περιοχή της Θέρμης με τους επιστήμονες να συνιστούν ψυχραιμία.

Οι περιαστικοί δήμοι της Θεσσαλονίκης ζητούν από το Δασαρχείο και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις να ληφθούν μέτρα εντοπισμού και απώθησης των άγριων ζώων από τις κατοικημένες περιοχές.

 
ΠΗΓΗ:VORIA
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΗΠΑ: Παιδί πέθανε από ιλαρά στη Νέα Υόρκη – Ο πρώτος θάνατος στην περιοχή εδώ και 30 χρόνια

Τραγική κατάληξη είχε η νόσηση ενός παιδιού από ιλαρά στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος από

Διαβάστε περισσότερα »

Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ και στην Ελλάδα – 300 τα εκτεθειμένα συστήματα στη χώρα μας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ευρώπη μετά τις κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, ενώ η επίθεση hacking φαίνεται

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]