Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Θεσσαλονίκη: Δίπλωσε νταλίκα στον Περιφερειακό

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση στην ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων από το πρωί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, σε αρκετά σημεία της πόλης έχουν γίνει τροχαία ατυχήματα.

Στον Περιφερειακό, έγινε τροχαίο ατύχημα λίγο πριν από τις 08:00 στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα ΙΧ φορτηγό. Τα δύο οχήματα βρίσκονταν στο ύψος του Επταπυργίου και κινούνταν στο ρεύμα προς δυτικά. Από το ατύχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, αλλά η κίνηση στο σημείο είναι εξαιρετικά αυξημένη.

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα και στην εξωτερική Περιφερειακή, στο ύψος της Ευκαρπίας. Συγκεκριμένα, μια νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς ανατολικά έφυγε από την πορεία της και δίπλωσε, χωρίς να εμπλακεί κάποιο άλλο όχημα. Το ατύχημα έγινε περίπου στις 07:25 και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου, το οποίο μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι η νταλίκα βρίσκεται στην άκρη του δρόμου και δεν εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στη Μουδανιών.

ΠΗΓΗ:rthess

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στις ενδιάμεσες Αμερικανικές εκλογές, Βαριά ήττα για τον Τραμπ, από την νίκη των Δημοκρατικών που ελέγχουν πλέον Βουλή και Γερουσία

-Ποιοι Έλληνες Ομογενείς εκλέχθηκαν στα δύο νομοθετικά σώματα του Κογκρέσου Σαρωτική ήταν η νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες (στα μέσα

Διαβάστε περισσότερα »

Η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη έφερε τα παιδιά της Βέροιας στον κόσμο του Λούφα μέσα από ένα διαδραστικό Book Party

 Μια διαφορετική συνάντηση με το παιδικό βιβλίο, γεμάτη αφήγηση, παιχνίδι και δημιουργική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]