Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Θεσπρωτία: Απατεώνες άρπαξαν 300.000 ευρώ από 78χρονο με κόλπο “επενδύσεις” σε κρυπτονομίσματα

Μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση απάτης ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσπρωτία μετά από καταγγελία που έκανε ηλικιωμένος.

Η απάτη στη Θεσπρωτία είχε λεία τουλάχιστον 300.000 και θύμα των επιτήδειων έπεσε ένας άνδρας 78 ετών από το χωριό Παραπόταμος.

Για πάνω από έναν χρόνο και συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο του 2025 ως και τον Ιούνιο του 2026 οι απατεώνες κατάφεραν να αποσπάσουν το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο ηλικιωμένος κατέθεσε ότι οι άγνωστοι τον πλησίασαν και του υποσχέθηκαν τεράστια και εγγυημένα κέρδη μέσω «επενδυτικών προγραμμάτων» σε κρυπτονομίσματα.

Η πρακτική αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο 78χρονος να πειστεί και, μέσα σε διάστημα 16 μηνών, να πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες μεταφορές σημαντικών χρηματικών ποσών.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία με τις αρχές να αναζητούν τους δράστες της μεγάλης απάτης.

ΠΗΓΗ:SELEO

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Η γενιά που επιστρέφει στο πατρικό – Ενοίκια, κόστος ζωής και η μάχη των νέων για αυτονομία

Στην Ελλάδα δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο την προσπάθεια των νέων να ανεξαρτητοποιηθούν και να δημιουργήσουν το δικό τους νοικοκυριό. Το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]