Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Η Πατρίδα χόρεψε σε ποντιακούς ρυθμούς μέχρι τα ξημερώματα

Η ποντιακή μουσική και η παράδοση είχαν και πάλι την τιμητική τους το βράδυ της Κυριακής, στην τρίτη ημέρα των θερινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς».

Εκατοντάδες επισκέπτες κατέκλυσαν τον χώρο της εκδήλωσης, με το γλέντι να ξεκινά νωρίς και να συνεχίζεται μέχρι αργά. Τη μουσική σκηνή μοιράστηκαν ο Στάθης Αλεξανδρίδης, η Τζίνα Μακρυδάκη και ο Σταύρος Σαββίδης, οι οποίοι παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα ποντιακά τραγούδια.

Το κοινό ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό, τραγουδώντας και χορεύοντας ασταμάτητα, σε μια βραδιά που ανέδειξε για ακόμη μία φορά τη δύναμη της ποντιακής παράδοσης και τη ζωντάνια του πανηγυριού.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 47ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της «Καλλιθέας» Βέροιας

Με επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε το 47ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Βέροιας «Η Καλλιθέα»,

Διαβάστε περισσότερα »

Βουλή: Πρώτη ψηφοφορία σήμερα για 33 προς αναθεώρηση άρθρα του Συντάγματος

Η πρώτη κρίσιμη δοκιμασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης διεξάγεται σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουλίου, στην Ολομέλεια της Βουλής. Η ολομέλεια της προαναθεωρητικής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]