Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Πρώτη θέση στην Ευρώπη για αεροδρόμια άνω των 30 εκατ. επιβατών

Μια νέα σπουδαία διάκριση απέσπασε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την Air Transport Research Society (ATRS) ως ο καλύτερος στην κατηγορία των αεροδρομίων που εξυπηρετούν περισσότερους από 30 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Το βραβείο«2026 Europe Airport Efficiency Excellence» απονεμήθηκε στον ΔΑΑ, βασισμένο στο Global Annual Benchmarking Report, που αξιολογεί σχεδόν 200 εμπορικά αεροδρόμια  παγκοσμίως. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την αριστεία του αερολιμένα στην αποδοτικότητα και την ποιότητα υπηρεσιών.

Τα βραβεία της ATRS αναγνωρίζουν τα αεροδρόμια  που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους σε διάφορους τομείς, όπως η οικονομική αποδοτικότητα και η συμβολή τους στην κοινωνία. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών  διακρίνεται για το σημαντικό του αποτύπωμα στην οικονομία και τον τουρισμό.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τη Νάντια Ξηρογιάννη, γενική οικονομική διευθύντρια, και τον Γιώργο Ελευθερίου, διευθυντή επενδυτικών σχέσεων του ΔΑΑ. Αυτή η νέα διάκριση προστίθεται σε προηγούμενες αναγνωρίσεις του ΔΑΑ από την ATRS, που τον έχει βραβεύσει και στο παρελθόν για την αποδοτικότητά του.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στο πλευρό της Σιαμπάνου οι Πυροσβέστες: Ας δείξουν σεβασμό οι ανθρωποφάγοι του πληκτρολογίου!

  Το Πανελλήνιο Σωματείο Πυροσβεστών – Δασοκομάντος εξέφρασε τη στήριξή του στη δημοσιογράφο Μαρία Σιαμπάνου, που βρέθηκε στο στόχαστρο επιθέσεων

Διαβάστε περισσότερα »

Ψάθα: 49χρονος παραβίασε τη φύλαξη και προσέκρουσε στο καμένο ελικόπτερο

Συνελήφθη χθες στην Ψάθα ένας 49χρονος αδελφός αντιδημάρχου. Ο συλληφθείς παραβίασε τον αποκλεισμένο χώρο φύλαξης και προσέκρουσε στα συντρίμμια ελικοπτέρου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]