Δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε βάρος πρώην συντρόφων του μέσα σε διάστημα μόλις 15 λεπτών φέρεται να πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/10) ένας 46χρονος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 46χρονος φέρεται να έβαλε αρχικά φωτιά στο διαμέρισμα μιας πρώην συντρόφου του και στη συνέχεια να πυρπόλησε τα αυτοκίνητα άλλης πρώην συντρόφου του και του νυν συντρόφου της.
Ειδικότερα, περίπου στις 02:20, ο άνδρας φέρεται να εισήλθε σε διαμέρισμα όπου διέμενε πρώην σύντροφός του, και να έβαλε φωτιά χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υγρό που είχε μαζί του σε μπιτόνι.
Μόλις 15 λεπτά αργότερα, στις 02:35, φέρεται να μετέβη σε άλλη οδό επίσης στη Γλυφάδα, όπου έβαλε φωτιά στα αυτοκίνητα άλλης πρώην συντρόφου του, ηλικίας 55 ετών, και του νυν συντρόφου της, ηλικίας 51 ετών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 46χρονος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές.
ΠΗΓΗ:protothema








