Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ανοίγει η συζήτηση και για Επιχειρηματικό Πάρκο στην Κουλούρα;

Δήμαρχος Βέροιας

• Ενημέρωση Βοργιαζίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο

Για τη συνάντηση κλιμακίου από τον Ημαθιώτη υφυπουργό Λάζαρο Τσαβδαρίδης και μετόχους της ΑΜΑΛΘΕΙΑ (Καλαϊτζίδης Βοργιαζίδης, Σκουρτόπουλος, Ηλιόπουλος) με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Θανάση Κοντογεώργη, ενημέρωσε το Σώμα ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης στην έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας. Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα που έχουν σχέση με τον Νομό και τον Δήμο Βέροιας, βάζοντας στο κάδρο και την περιοχή της Κουλούρας, στο πλαίσιο εξεύρεσης άμεσων και βιώσιμων λύσεων επαναχρηματοδότησης του έργου εγκατάστασης Τελωνείου στην περιοχή, που απεντάχθηκε και επαναδιεκδικείται από τους φορείς.
Μπήκε ωστόσο και το ζήτημα δημιουργίας Επιχειρηματικού Πάρκου στο νομό, κάτι που πρωτοέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος σε πρόσφατη επίσκεψη και ομιλία του στη Βέροια, όπου φάνηκε η διάθεση για «διάθεση» χώρου στα 300 στρέμματα της Κουλούρας, αρκετά για να γίνουν πολλά, εκεί, όπως εκτιμάται. Το ραντεβού πάντως θα επαναληφθεί και από ότι διαφαίνεται, πάμε για επανασχεδιασμό της περιοχής και των δυνατοτήτων αξιοποίησής της, πέρα και από το Τελωνείο.
Από τον δήμαρχο τέθηκε επίσης και το θέμα του προαστιακού, που όπως είπε, δεν υπήρξε καμία απάντηση παρά μόνο ότι «το εγχείρημα που ξεκίνησε για την Σίνδο είναι εντελώς απογοητευτικό, καθώς εξυπηρετούνται 17 άτομα ημερησίως».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκλογικό δίλημμα: Ποιος θα σηκώσει το πρωθυπουργικό τηλέφωνο, αν χτυπήσει στις 3 τα ξημερώματα;

Επιχειρηματολογία περι εθνικών εκλογών από τον πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο κλείσιμο της ομιλίας του στο 16ο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]