Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΚΟΤ (Α-Β-Γ): Πότε κάνουμε νέα αίτηση μετά την φορολογική δήλωση.

Συνεχίζεται η διαδικάσια υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα 2025 και αφού λήξει η προθεσμία υποβολής τους πρέπει να γίνει και νέα αίτηση για το ΚΟΤ. 
Προσοχή: Δεν χρειάζεται να γίνει νέα αίτηση για το Κοινωνικό τιμολόγιο Κ.Ο.Τ. οταν κάνετε φορολογική δήλωση,  αλλά μόνο όταν λήξει επίσημα η προθεσμία υποβολής τους. 
Αναλυτικότερα:

Εφόσον οι υφιστάμενοι δικαιούχοι δεν υποβάλλουν αίτηση μέχρι την λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων με τα ενημερωμένα φορολογικά στοιχεία θα απενταχθούν αυτόματα.

Τα παραπάνω αφορούν όσο δικαιούχους ΚΟΤ Α, τόσο δικαιούχους ΚΟΤ Β και Γ.

Το ΚΟΤ παρέχεται από όλους τους Προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και αφορά μόνο την κύρια κατοικία των δικαιούχων. Ο Διαχειριστής Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ) είναι αρμόδιος για την τήρηση μητρώου και για την ενημέρωση των προμηθευτών αναφορικά με την ένταξη και απένταξη του δικαιούχου από αυτό.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Θεσσαλονίκη: Ιδρύονται νέες κλινικές για το Παιδιατρικό Νοσοκομείο – ΙΣΝ στο Φίλυρο

Σε πλήρη εξέλιξη, παράλληλα με την κατασκευή των εγκαταστάσεων, βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς κλινικών στο Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, που

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]