Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χρειάζεται κι άλλο αίμα για να αντιμετωπιστούν τα χρόνια προβλήματα και οι ελλείψεις;;;

Μια μαύρη σελίδα προστέθηκε στην ιστορία, με το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα της χώρας να γράφεται με το αίμα δεκάδων νεκρών στα Τέμπη την 28η Φεβρουαρίου 2023. Ανείπωτη τραγωδία, αγωνία και πόνος για τόσες οικογένειες, που σκιάζει όλη την χώρα και την ρίχνει σε βαθύ πένθος. Οι μέρες θα περάσουν, τα φώτα της δημοσιότητας θα τραβηχτούν κάπου αλλού και ο πόνος και η αγωνία θα παραμείνουν στις οικογένειες των θυμάτων, των τραυματιών και όσων βίωσαν από κοντά αυτή την τραγωδία.

Σε εκείνο το σημείο δεν θα πρέπει να «στρογγυλέψουν» τα πράγματα γιατί οι ευθύνες πρέπει όχι μόνο να αναζητηθούν, αλλά να αποδοθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Τα αμείλικτα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν και οι απαντήσεις να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να μην επιτρέψουν να επαναληφθεί ένα τέτοιο τραγικό συμβάν.

Δυστυχώς το αίμα και η άδικη απώλεια τόσων ανθρώπων φέρνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα, την ανεπάρκεια, τις ελλείψεις που αν είχαν αντιμετωπιστεί όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα είχαν χάσει την ζωή τους.

Δεν χωρούν άλλες κουβέντες…απαντήσεις στα ΓΙΑΤΙ και δουλειά για το ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Ζήσης Μιχ. Πατσίκας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Η πρόληψη ξεκινά με μια μέτρηση»: Με επιτυχία η δράση για την υπέρταση στο Δημαρχείο Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026, στο Δημαρχείο Νάουσας, η δράση δωρεάν μετρήσεων αρτηριακής πίεσης για τους

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]