Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χειμώνας με κόσμημα linasexclusive jewels by Toupektsi

Η συμμετοχή της Βεροιώτικης επιχείρησης στην μεγαλύτερη έκθεση χονδρικής για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020 την Athens Fashion Show στο Metropolitan Expo στην Αθήνα έφερε και πάλι θετικά αποτελέσματα και συνέχισε να συντελεί στην ανοδική πορεία της επιχείρησης που ξεκίνησε το 2012 αλλά με βήματα εξωστρέφειας, σκληρή δουλειά, πείσμα, κόντρα στις πολλές δυσκολίες, πλέον ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τα κοσμήματα από τη Βέροια.

Η ιδιοκτήτρια των linasexclusive jewels κ. Ελισάβετ Τουπεκτσή έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο εμπόριο, καθώς και η κόρη της κ. Λίνα Τουπεκτσή μπόρεσαν επιτυχημένα να κερδίσουν το απαιτητικό εμπορικό κοινό της έκθεσης. Η νέα συλλογή είναι εμφανώς αναβαθμισμένη τόσο σε υλικά όσο και σε τεχνική και ξεχώρισε αμέσως στα καταστήματα που επιμένουν στο Ελληνικό χειροποίητο κόσμημα. 

Η μεγαλύτερη δυσκολία και σε αυτή την έκθεση ήταν οι μεγάλοι εισαγωγείς έτοιμου, βιομηχανικού, μαζικής παραγωγής κοσμήματος από Ασιατικές χώρες που μπορεί να μην είναι ποιοτικό, να μην έχει ταυτότητα αλλά σίγουρα έχει μια δελεαστική τιμή.
Τα linasexclusive jewels παρ όλο που παρουσίασαν μια ημιπολύτιμη συλλογή κράτησαν τις τιμές χονδρικής σταθερές για να μπορούν όλο και περισσότεροι συνεργάτες να εμπιστευτούν το brand και να το αναδείξουν μέσα από τα καταστήματά τους.
Τώρα ήρθε η ώρα της παραγωγής αλλά και της δημιουργίας της νέας καλοκαιρινής συλλογής που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Γεννάρη στην επόμενη έκθεση. 
Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ, καλεσμένος του Επιτρόπου ΕΕ, Απ. Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, προσκεκλημένος του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]