Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χάλκινοι οι WARRIORS Βέροιας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ παλαιμάχων που έγινε στη Λάρισα

Σε ένα ιδιαίτερο σκληρό παιχνίδι (ελέω διαιτητών) έχασε η Βέροια με 3  πόντους και με σκορ 58-61  (ημίχρονο 34-24) χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν οι παίκτες την πολυπόθητη πρωτιά.

Παρά την υπερπροσπάθεια των τελευταίων λεπτών με πρωτεργάτη τον Τυριακίδη και την πολύ καλή αμυντική προσήλωση των παικτών αλλά και τον πολύ καλό σχεδιασμό άμυνας και επίθεσης από τον coach Ιατρού, δεν ήρθε το ροζ φύλλο αγώνα στα χέρια του αρχηγού Τσακίρη. Ήταν δυστυχώς προφανές ότι έλειπε αρκετές στιγμές το καθαρό μυαλό, το οποίο ΅χάθηκε΅ εξαιτίας του σκληρού αμυντικού προσανατολισμού των αντιπάλων.

Ο  μικρός τελικός γλύκανε με ρεβανί την αποστολή. Σε  ένα υπέροχο επιθετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και με τελικό σκορ 77-73 (ημίχρονο 46-42) νικητές ήταν οι WARRIORS επί της γηπεδούχου ομάδας της Λάρισας  Στον αγώνα “έβρεχε” τρίποντα, με τους νικητές να πετυχαίνουν 10 στο σύνολο και με πολύ καλό ποσοστό ευστοχίας.

Δυνατές άμυνες εκατέρωθεν αλλά η καλύτερη επίθεση πάντα υπερισχύει της καλής άμυνας. Καλό passing game απο τους νικητές, με καλές επιλογές και πολλά ψυχικά αποθέματα. Βράχοι οι ψηλοί, που παρά την απουσία του Γεωργόπολου (μιας που ήταν νονός του παιδιού του συνοδοιπόρου μας Ζύγρα), καθάριζαν και στις δύο ρακέτες. Καλή κυκλοφορία από τους κοντούς,  με τα “πολυβόλα” της ομάδας να κάνουν θραύση έξω από το ζωγραφιστό.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]