Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Υπέκυψε ο 30χρονος Ναουσαίος στα τραύματά του μετά από 2μηνη μάχη στο νοσοκομείο

Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του ο 30χρονος Νίκος Πάνου, που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα της 5ης Σεπτεμβρίου σε τροχαίο ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του. Ο άτυχος Νίκος κινούνταν στον δρόμο προς τον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Νίκος διακομίσθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου για δύο μήνες έδινε μάχη στην εντατική για την ζωή του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε νικημένος από τα τραύματά του την Πέμπτη. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στις 12.30 στην εκκλησία του Αγίου Μηνά.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]