Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τους νέους υπουργούς, συγχαίρει o Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Τους νέους υπουργούς, μετά την αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα, συγχαίρει (και με προσωπικές του επιστολές) ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην παραμονή σε ένα πολύ νευραλγικό υπουργείο, του συντοπίτη μας Υφυπουργού Οικονομικών, κου Απόστολου Βεσυρόπουλου. Συγκεκριμένα τονίζει ότι η παραμονή του είναι η ισχυρή απόδειξη του έργου και της αποτελεσματικής δουλειάς που προσέφερε.

Επίσης, συγχαίρει για την παραμονή του και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον κο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχιση του σημαντικού έργου του.

Παράλληλα, συγχαίρει και τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με τον Υπουργό Μάκη Βορίδη για την αναβάθμισή του, ως αναγνώριση της αποτελεσματικότητάς του.

Τέλος, συγχαίρει κάθε μέλος του νέου Υπουργικού Συμβουλίου και τους εύχεται ολόθερμα καλή θητεία, σε μια περίοδο κρίσιμη για τη χώρα και την κοινωνία.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]