Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Τον Σεπτέμβριο οι νέες ταυτότητες με κόστος 10 ευρώ

Έρχονται οι νέες ταυτότητες με μορφή πιστωτικής κάρτας από τον Σεπτέμβριο, οι οποίες θα στοιχίζουν 10 ευρώ και θα έχουν ημερομηνία λήξης τα 10 χρόνια.

Η παρουσίαση θα γίνει στην ερχόμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης και ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα σύστημα «γεωεντοπισμού» σε αυτές αλλά θα είναι έγγραφα που δεν θα παραχαράσσονται και θα ενισχύουν την ασφάλεια του πολίτη.

Όσoν αφορά το κόστος των 10 ευρώ, είναι αυτό που ισχύει και τώρα για την έκδοση νέας ταυτότητας σε περίπτωση που αυτή δεν έχει κλαπεί ή απωλεθεί.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

“Σίγησε” η εμβληματική φωνή του δημοσιογράφου – ραδιοτηλεοπτικού παραγωγού Λευτέρη Κογκαλίδη

Ατέλειωτες ώρες μας κρατούσε συντροφιά και μας σύστηνε μουσικές και τραγούδια, ο Λευτέρης Κογκαλίδης, που έφυγε χθες από τη ζωή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]