Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το τσίκνισε για τα καλά η Βέροια, από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα

Της έδωσαν και κατάλαβε της Τσικνοπέμπτης οι βεροιώτες, καθώς πήραν φωτιά τα κάρβουνα και παντού σε διαπερνούσε η τσίκνα και η μυρωδιά του χοιρινού από τα εκατοντάδες σουβλάκια και λουκάνικα που ψήθηκαν κατά παράδοση, λόγω της ημέρας. Και εννοείται ότι ζουρνάδες και νταούλια ξεσήκωσαν την πόλη στο κέντρο και στα πέριξ, με σύμμαχο τον καιρό μέχρι αργά το απόγευμα.

Μετά τις 5.00 πήρε σκυτάλη ο Πεζόδρομος της οδού Έλλης και η Αγορά της Βέροιας, με το 13ο Φεστιβάλ Καρναβαλιού απο το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με την υποστήριξη του Δήμου και της ΚΕΠΑ, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και των Εμπόρων της πόλης.

Χάλκινα, πατινάδες, Γαιτανάκια, ψησταριές και μουσικές από τοπικά σχήματα σε ένα αποκριάτικο γλέντι, που κορυφώθηκε στην οδό Έλλης, στον πεζόδρομο με τα μπαράκια και την πιο νυχτερινή και νεανική κίνηση! Άντε και του χρόνου!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]