Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το σαββατοκύριακο δίνουμε όλοι εξετάσεις για να αποφύγουμε το γενικό «κλείδωμα»

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι η κυβέρνηση έστειλε την τελευταία προειδοποίηση πριν λάβει σκληρότερα μέτρα περιορισμού ή απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Οι εικόνες λόγω της καλοκαιρίας, όπου στα συνήθως ύποπτα μέρη στη Βέροια, όπως το Φράγμα, το ΔΑΚ Μακροχωρίου, αλλά και στο κέντρο της πόλης με αποκορύφωμα την βόλτα της οδού Ανοίξεως γινόταν «της συνάθροισης»!

Την μέχρι τώρα καλοτυχία μας ας μην την κλωτσάμε, μαζί με τα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά κυρίως την αδιάκοπη μάχη που δίνουν το υγειονομικό προσωπικό στα νοσοκομεία.

Με ατομική ευθύνη, εξυπνάδα, όχι μαγκιά, και όπλα τις πιτζάμες και τις παντόφλες, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Αλλιώς η ελάχιστη ελευθερία που μας έχει απομείνει θα πρέπει αναγκαστικά να περιοριστεί για να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία που είναι το υπέρτατο αγαθό. Στο χέρι μας είναι!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τουρισμός για Όλους 2026: Ανοίγουν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher έως 600 ευρώ

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» επιστρέφει για τη διετία 2026-2027 για χιλιάδες νοικοκυριά που προγραμματίζουν τις διακοπές τους εντός της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα »

ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στις σημερινές κληρώσεις του Europa League και του Conference League

Τους υποψήφιους αντιπάλους του στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έμαθε ο ΠΑΟΚ καθώς έγιναν  γνωστά τα υπογκρούπ των κληρώσεων σε Europa και Conference League.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]