Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το δείπνο της «Αγάπης» προσέφερε o π. Λάζαρος Μουρατίδης σε κατηχούμενους

Το δείπνο της «Αγάπης» προσφέρθηκε στο Τμήμα Κατήχησης για νέα ζευγάρια – νέους γονείς, τη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, στην Αίθουσα του Ιερού Ναού της Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στο Διαβατό. Ο ιερέας  του Ιερού Ναού, π. Λάζαρος Μουρατίδης , σε συνεννόηση με την ομάδα κατήχησης του, την καθιερωμένη μέρα κατήχησης, διοργάνωσε ένα δείπνο γιορτής , σας ένα «μίνι» τσίκνισμα καθώς η εβδομάδα αυτή αποτελούσε λυτή, επιτρέποντας την βρώση κρέατος την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα που προσέφεραν με χαρά οι κυρίες του κατηχητικού.

Ο ιερέας  του Ιερού Ναού, π. Λάζαρος Μουρατίδης, πρόσφερε ως δώρο στους κατηχητές, το βιβλίο «Δώρο Θεού – θεμέλια συζυγίας». Αναφέρθηκε, επίσης,  στους αγίους προστάτες των ζευγαριών Ακύλα και Πρίσκιλλα, ως ορθόδοξο πρότυπο συζυγίας, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλό ξεκίνημα Σαρακοστής.

Το τμήμα κατήχησης για νέα  ζευγάρια – νέους γονείς αλλά και για κάθε νέο που επιθυμεί να κατηχηθεί πραγματοποιείτε κάθε Παρασκευή απόγευμα στις 7μμ στην αίθουσα του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου & Ελένης στο Διαβατό, ενώ δίνεται η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών και δημιουργική απασχόληση τους, ώστε να μπορούν οι γονείς να κατηχηθούν. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]