Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Την υποψηφιότητά της για το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε και επίσημα η Δώρα Κουρκουτά

Την απόφαση της να διεκδικήσει τη θέση της Δημάρχου Αλεξάνδρειας γνωστοποίησε σε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Μάνθος», η δικηγόρος Δώρα Κουρκουτά.

Η κ. Κουρκουτά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρουσίασε τις βασικές αρχές του ψηφοδελτίου της καθώς επίσης και το σκεπτικό και τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές της υποψηφιότητας της, «Να κάνουμε τον τόπο μας μια ευρωπαϊκή γωνιά¨…» τόνισε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα αναφερόμενη στους λόγους που την οδήγησαν να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο άφησε πολλές αιχμές κατά της νυν διοίκησης, κάνοντας λόγο για «εγκληματική απραγία…»

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι το ψηφοδέλτιο της θα είναι υπερκομματικό και δεσμεύτηκε ότι η θητεία της θα είναι μόνο για μια τετραετία, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν έχω σκοπό να γεράσω στο δημαρχείο».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στην ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον παγκοσμίως γνωστό στους ακαδημαϊκούς κύκλους, καταγόμενο από την Αλεξάνδρεια κ. Βαρδάκα, η οποία ομάδα θα ετοιμάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και θα συντονίσει τις δράσεις του.

Σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η κ. Κουρκουτά τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο της θα στελεχωθεί κατά κύριο λόγο από νέους ανθρώπους που έχουν διάθεση για προσφορά, χωρίς φυσικά να αποκλείει τη θετική συνεισφορά που μπορεί να έχουν άνθρωποι έμπειροι που απλά έχουν και αυτή τη διάθεση να προσφέρουν.

Τέλος να αναφέρουμε ότι κ. Κουρκουτά έχει διατελέσει προ ετών με μεγάλη επιτυχία Αντινόμαρχης Ημαθίας, όμως τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να απέχει, για «δικούς της λόγους…» όπως είπε, από την ενεργό δράση της πολιτικής σκηνής του τόπου.

Γεώργιος Κίτσιος

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας ανοίγει νέους δρόμους στις αγορές της Μέσης Ανατολής – Σημαντική συμφωνία με τη LuLu Retail

Μνημόνιο Συνεργασίας με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους λιανικής της Μέσης Ανατολής, στο πλαίσιο του Στρατηγικού Επιχειρηματικού Φόρουμ Ελλάδας –

Διαβάστε περισσότερα »

Μήνυμα του Βουλευτή Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης Βασιλείου Κοτίδη για την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ»

Η επέτειος του ΟΧΙ αποτελεί για ολόκληρο τον Ελληνισμό ημέρα ιστορικής μνήμης και τιμής για εκείνους που πολέμησαν ώστε να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]