Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Την συνέχιση των συμβάσεων εργασίας για την καθαριότητα των κτιρίων των ΟΑΕΔ, ζητούν 29 Εργατικά Κέντρα της χώρας -Μεταξύ αυτών και της Βέροιας

Το Εργατικό Κέντρο Βέροιας, ενημερώνει ότι: «Μια εξέχουσας σημασίας πρωτοβουλία ανέλαβαν 29 Εργατικά Κέντρα, με στόχο να στηρίξουν το δίκαιο αίτημα 500 συνολικά εργαζομένων, που προσελήφθησαν με την υπ΄αριθ. 1Α/2019, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τετράωρης απασχόλησης 24/μηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων και των αναγκών καθαριότητας των κτιρίων που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ., εντός του Νομού Αττικής και των Νομών Αιτωλ/νίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

Εν όψει της λήξης των συμβάσεων, τα Εργατικά Κέντρα με επιστολή που απέστειλαν στον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σ. Πρωτοψάλτη, και ταυτόχρονη κοινοποίηση στον Υπουργό Εργασίας κ. Κ. Χατζηδάκη, τόνισαν την αναγκαιότητα των υπηρεσιών που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν οι εν λόγω εργαζόμενοι σε καιρό πανδημίας, και ζητούν την ανανέωση των συμβάσεων τους, οι οποίες λήγουν στις 2-7-2021, ημερομηνία κατά την οποία δεν προβλέπεται να εκλείψουν οι έκτακτες περιστάσεις που η χώρα αντιμετωπίζει.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΛΒ’ Παύλεια | Με επιτυχία το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού συνεδρίου για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό.

Το πρωί της Τετάρτης, 3ης Ιουνίου, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του Ιατροθεολογικού Συνεδρίου στο πλαίσιο της

Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Αλεξάνδρειας: Διαθέσιμο το ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι «Ποδηλατούπολη – Ποδηλατώ με ασφάλεια στη γειτονιά μου»

Με την ευκαιρία  της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου 2026, ο Δήμος Αλεξάνδρειας διοργανώνει ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 14 Ιουνίου στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]